Zodiile pe care ar trebui să le eviți cu orice preţ pentru a forma un cuplu, în funcție de zodia ta

Dragostea – este un motiv de bază pentru atât de mult din ceea ce facem în viața noastră de zi cu zi. De-a lungul vieții o căutăm în mod activ, o creem sau o împărtășim, crezând că este cheia fericirii.

06 feb. 2023, 19:29
Zodiile pe care ar trebui să le eviți cu orice preţ pentru a forma un cuplu, în funcție de zodia ta

Zodiile incompatibile. Aici devine mult mai dificil – deși înțelegem importanța fundamentală a iubirii în viețile noastre, încă ne luptăm să o înțelegem, să o măsurăm sau să o explicăm într-un mod tangibil pe care să-l putem folosi pentru a ne îmbunătăți propriile experiențe.

Este o extensie a eului nostru spiritual sau ceva care poate fi explicat biologic?
Cu cât experții studiază mai mult subiectul, evaluând și înțelegând diferitele faze, tipuri și reacții la iubirea din viața noastră, cu atât înțelegem mai bine modul în care această forță puternică funcționează în viața noastră. Cercetătorii au descoperit chiar că experimentarea sentimentelor de dragoste și afecțiune declanșează schimbări chimice în creier care combat stresul, creează un sentiment de siguranță, calmează mintea, îmbunătățește energia și creează sentimente de „apropiere” cu cei din jurul nostru.

Horoscop 2023 Camelia Pătrăşcanu. Se deschide o nouă linie de destin, ce zodii au câştiguri financiare fabuloase de mâine!

În ciuda multelor sale beneficii, căutarea de a găsi dragostea este departe de a fi ușoară. Pe parcurs, probabil că vei lovi denivelările de pe drum, trăind frângerea inimii, confuzie, durere, furie și dezamăgire. Cu toate acestea, recunoașterea rezultatului final merită efortul, ne ridicăm pe noi înșine, ne scuturam și continuăm să mergem înainte.

Vești bune!
Deși nu există o modalitate sigură de a determina exact cu cine ar trebui să urmezi o relație, există o serie de indicatori care arată dacă cineva se va potrivi sau nu în viața ta. Aceste predicții se concentrează în jurul micilor detalii ale personalității noastre – punctele forte, punctele slabe, dorințele, reacțiile naturale și temerile. Deoarece zodia noastra ne oferă o înțelegere de bază a acestor concepte, aceasta poate fi, de asemenea, folosita la un nivel foarte larg pentru a evalua cu cine este cel mai probabil să „facem clic”, precum și cu cine ar fi mai bine sa evitam contactul. Deși aceasta nu este o analiză definitivă, iată o mică perspectivă care să te ajute în căutarea „aceluia”.

Zodiile incompatibile. Berbec (21 martie – 19 aprilie): Evită Leul
Amândoi posedând personalități incredibil de puternice și dominante, s-ar putea să fii intoxicat de entuziasmul și energia care provin inițial din conexiune. Totuși, aceeași energie este incredibil de volatilă și nu va trece mult până când îți va exploda în față. Fiecare hotărât să preia conducerea, această pereche se va lupta zilnic, și nu doar intr-un mic dezacord. Dacă ești pregătit pentru al treilea război mondial, atunci s-ar putea să fii pregătit pentru dinamica pe care o va aduce o pereche Berbec/Leu. În cele din urmă, se va încheia într-o explozie majoră de țipete, ceartă și inimi frânte – nu viitorul pe care probabil îl cautai.

Horoscop 2023, cu Tamara Globa. Ciclon de bunăstare pentru multe zodii. Cine cunoaşte marea iubire, cine ia marele premiu la Loto

Zodiile incompatibile. Taur (20 aprilie – 20 mai): Evită Leul
Loial unei greșeli, Taurul își va răspândi partenerul cu afecțiune, care alimentează imediat egoul incredibil al unui Leu. Acest lucru va funcționa foarte bine pentru o perioadă scurtă de timp, până când Leul va începe să simtă influențele posesive, încăpățânate și temeinice ale partenerului său Taur. Taurul va fi orb la faptul că există o problemă, tratându-și partenerul ca pe un premiu. Leul, totuși, se va simți sufocat, prins și plictisit. Nu vor face decât un efort cinstit pentru a-l face să funcționeze, hotărâți să păstreze aparențe, iar apoi, într-o zi, se vor retrage și pur și simplu vor pleca fără nicio explicație. Confuz, fără nicio indicație că va veni, Taurul va rămâne cu inima frântă și amara.

Zodiile incompatibile. Gemeni (21 mai – 20 iunie): Evită Scorpionul
Gemenii sunt fluturii sociali din fiecare grup, sărind de la o persoană la alta, flirtând cu oricine care privește atât de mult în direcția lor generală. În timp ce energia pasională și misterioasă a unui Scorpion le va atrage atenția devreme, fii atent. Această pasiune este mai adâncă decât pot spera Gemenii să fie pregătiți și pun totul la inimă. În timp ce Gemenii ar putea încerca să joace după regulile partenerului lor Scorpion, ei se vor simți copleșiți și probabil vor începe să se strecoare și să-și ascundă acțiunile doar pentru a se distra puțin. În cele din urmă, secretul va ieși la iveală și Scorpionul va exploda complet, atacând Gemenii și lăsându-i incredibil de răniți și dărâmați.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.