Zodiile şi căsătoria: ce nativi se grăbesc la altar şi ce zodii vor să fie libere toată viaţa!

Cand vine vorba de casatorie, zodiile se comporta diferit. Unele se grabesc la altar, altele ezita. Unele sunt statornice si vor legamant pe viata, altele sunt ceva mai schimbatoare, adora libertatea si posibilitatea de a se razgandi pe parcurs.

RomaniaTV.net
14 aug. 2017, 12:19
Zodiile şi căsătoria: ce nativi se grăbesc la altar şi ce zodii vor să fie libere toată viaţa!

BERBEC

Este unul dintre cele mai indraznete si vivace semne, nu are timp de pierdut asa ca, daca iubeste pe cineva, se gandeste rapid sa se casatoreasca. Mai ales barbatul Berbec, va lansa destul de repede o cerere in casatorie si isi va coplesi partenera cu tot felul de surprize si gesturi pasionale.
Berbecul are nevoie de adrenalina, asa ca abordeaza si casatoria ca pe o provocare, asa cum procedeaza cu orice actiune care ii starneste interesul.
Femeia Berbec isi doreste un barbat ambitios, pe care il va sustine pana in panzele albe si nu se va da in laturi de la niciun efort.
Totusi, e independent si aventuros, asa ca niciodata, pentru Berbec, un act nu reprezinta o conditie suficienta pentru a fi fidel si statornic, mai ales daca dispare focul din relatie.

TAUR

Taurul are nevoie de certitudini cand vine vorba de o relatie pe termen lung, asa ca asteapta o vreme pana cand se hotaraste sa mearga la altar. Totusi, este unul dintre cele mai familiste semne, capabil de un devotament iesit din comun pentru partenerul si copiii sai. Va face tot posibilul ca familia sa aiba tot confortul si chiar belsug, in permanenta.
Taurii sunt calzi, generosi in gesturi de afectiune si stiu sa ofere celuilalt ce are nevoie pentru a fi fericit. Daca iubeste, este statornic, iubitor si greu de smuls dintr-o casnicie la care tine si dintr-un camin de care este atasat.
Totusi, dorinta de confort si bunastare materiala ii poate face pe unii Tauri sa sacrifice familia pentru afaceri si munca.

GEMENI

Gemenii nu sunt facuti pentru casatorie si nu sunt printre cei care se grabesc la altar, dar daca totusi apuca sa semneze un certificat de casatorie, au nevoie de libertate, inclusiv pentru a flirta din cand in cand si a se plimba sau a-si face diverse capricii… intelectuale. Gemenii sunt jucausi, cu ei nu se plictiseste nimeni, dar nu trebuie sa ne asteptam la statornicie pana in panzele albe sau la cine stie ce angajamente pe toata viata.
Cine doreste insa o relatie, un camin si o familie din care sa nu lipseasca umorul, calatoriile, schimbarile si conversatia, cu un nativ Gemeni nu da gres.

RAC

Racul este probabil cel mai orientat catre viata de familie. Lui ii place sa ingrijeasca, sa protejeze, sa fie acolo cand cel drag are nevoie. Sensibil si senzitiv, cumva stie mereu ce nevoi au cei apropiati si face tot posibilul sa le vina in intampinare.
Racii nu prea pot vedea viata fara casatorie, copii si o familie fericita, asa ca pentru cei mai multi, acest aspect pare sa fie cel mai important dintre toate. Statornicia este o calitate des intalnita in randul Racilor, fie ca sunt femei sau barbati.
Pentru cei care vor sa fie protejati si sustinuti, dar si pentru cei care cauta parteneri devotati, Racul este alegerea potrivita.

LEU

Leul nu doreste sa se lege musai prin casatorie, de cineva, dar o face cu usurinta daca iubeste. Multi Lei sa grabesc la altar si fac asta ca pe o joaca, cu usurinta, ca si cum e nimica toata.
Casatoria este si un mijloc de obtinere a recunoasterii, atentiei si admiratiei, de aceea nu se casatoreste cu oricine ci cu cineva care are anumite standarde si contribuie la imaginea Leului, insotindu-l pe acesta.
Leul nu este neaparat statornic din cale-afara, dar poate fi un partener extrem de dedicat, onest si nobil. Totul este sa se simta apreciat si iubit, pentru ca in caz contrar isi va cauta admiratie in alta parte si poate ajunge in bratele altcuiva.

FECIOARA

Semn analitic, perfecţionist şi logic, Fecioara poate sǎ aştepte mulţi ani pânǎ când sǎ fie sigurǎ cǎ şi-a gǎsit partenerul potrivit. Acest nativ nu acceptǎ pe oricine în viaţa lui. Dar daca cineva reuseste sa treaca anumite teste la care il supune Fecioara, ii va fi dedicat pana la sfarsit.
Totusi, Fecioara este semn mutabil, asa ca e posibil sa vrea schimbari multe, deci exista si posibilitatea de a se razgandi in privinta relatiei si partenerului. De aceea, are nevoie de un partener ceva mai stabil si statornic, care sa stie sa tina relatia solida si s-o ancoreze.

BALANTA

Balanţele se cǎsǎtoresc cel mai repede, spun statisticile. Se spune ca sunt facute pentru casatorie. Sau, cel putin, asta îşi doresc in secret.
Aceşti nativi pur şi simplu sunt fǎcuţi pentru relaţii, pentru socializare, pentru a impartasi cu ceilalţi. Pentru ei, viaţa însăşi este un perpetuu parteneriat. Au un soi de usurinta si gratie in a dezvolta relatii frumoase.
O Balanta viseaza la partenerul perfect, romantic, cu care sa alcatuiasca o imagine rafinata, un cuplu elegant, demn de admiratie. Totusi, poate ezita destul de mult inainte sa faca pasul, asa ca de preferat ar fi sa intalneasca pe cineva mai hotarat decat este ea.

SCORPION

Cu Scorpionul, nu prea au loc jumatati de masura. Daca el e decis sa cucereasca pe cineva, nu se da in laturi de la nimic pentru a reusi. Daca e sigur ca vrea sa fie cu cineva pentru totdeauna, se va casatori, dar va cere de la celalalt permanente dovezi de iubire.
Scorpionul isi doreste o relatie profunda. O uniune puternica si intensa. Un camin in care fiecare ii este dedicat celuilalt. Mai mult, tinde sa-si priveasca partenerul ca pe o posesiune si, deci, sa fie gelos si obsedat de control. Asta pentru ca, de fapt, se teme sa nu fie ranit.
Nu se grabeste nici la starea civila, nici la tribunal pentru divort, tinand cu dintii de o relatie pana cand chiar nu se mai poate face nimic.

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.