ZONA CREPUSCULARĂ în JILAVA. 300 de oameni nu există în actele primăriei. Acum au rămas şi fără curent

Situaţie disperată în comuna Jilava. 300 de persoane stau fără curent în case de mai bine de o săptămână. Oamenii dau vina pe primărie pentru situaţia în care sunt.

14 feb. 2014, 10:36
ZONA CREPUSCULARĂ în JILAVA. 300 de oameni nu există în actele primăriei. Acum au rămas şi fără curent

Zona din Jilava în care locuiesc aproximativ 300 de oamenii nu există în actele primăriei, informează România TV. Sunt 70 de case, iar zona nu are nici străzi, nici adrese şi nici energie electrică.

Oamenii sunt nemulţumiţi, mai ales că în urmă cu 10 ani prefectura Ilfov a impus primăriei din Jilava ca aceşti oameni să fie împroprietăriţi, având deja casele construite, lucru care nu s-a întâmplat.

În urmă cu o săptămână, oamenii au rămas şi fără energie electrică, pentru că singurul contoar care mai fucţiona aici a fost oprit.

Citeşte şi Pană uriaşă de curent: 11 state din Brazilia au rămas în beznă

În acest context, oamenii cer ajutor autorităţilor. Oamenii şi spun că vor să intre în legalitate, să aibă adrese pe locuinţele lor şi astfel să îşi poată încheia singuri contracte cu ENEL.

„Vrem să ne facă acte de proprietate, să intrăm în legalitate, să ne încheiem singuri contracte cu ENEL. Dacă nu avem acte nu se poate. Avem copii, trebuie să îi trimitem la şcoală. Avem acte la prefectură şi nu se întâmplă nimic. Ne amână de pe o zi pe alta”, au spus localnicii.