Zotta a plecat de la FC Vaslui. Vine Dinu Gheorghe?

Constantin Zotta s-a despărţit de FC Vaslui, club la care a fost numit director general în vară. El s-ar putea întoarce în Giuleşti, iar în locul lui Adrian Porumboiu încearcă să-l aducă la Vaslui pe Dinu Gheorghe.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 15:15
Zotta a plecat de la FC Vaslui. Vine Dinu Gheorghe?

FC Vaslui a rămas fără director general, după despărţirea de Constantin Zotta. Fostul arbitru nu a stat nici jumătate de an la Vaslui, iar acum patronul Adrian Porumboiu îl curtează pe Dinu Gheorghe pentru a prelua conducerea clubului. Gsp.ro scrie că oferta lui Porumboiu ar fi una greu de refuzat, cu un salariu de 20.000 de euro pe lună.

În schimb, Constantin Zotta ar putea ajunge la Rapid, club rămas de asemenea fără conducător, după despărţirea de Dinu „Vamă”. Fostul arbitru nu neagă că este posibil să se întoarcă în Giuleşti.

„Mă bucur că m-am despărţit în relaţii normale de FC Vaslui. A fost o perioadă specială, cu o calificare nesperată poate în grupele Europa League. Sper să ajungă în primăvara europeană. Este un grup foarte valoros de jucători, un staff tehnic de calitate şi un finanţator cu obiective îndrăzneţe. Nu cred că există cineva care nu şi-ar dori să lucreze la un club de talia Rapidului. Orice este posibil”, a spus Zotta la plecarea de la Vaslui.

Constantin Zotta a mai făcut parte din conducerea administrativă a Rapidului între 2001 şi 2008, perioadă în care giuleştenii au câştigat un titlu, trei Cupe şi tot atâtea Supercupe ale României şi a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, ediţia 2005-2006.


loading...
Partenerii noștri