Cine mângâie burtica de gravidă a Andreei Mantea? Fotografia care a strâns mii de like-uri

Andreea Mantea se bucură în fiecare zi de sarcina ei şi de faptul că în doar câteva luni va aduce pe lume primul ei copil. Sâmbătă seară, bruneta şi-a surprins prietenii virtuali cu una din cele mai adorabile fotografii din timpul sarcinii.

01 mart. 2015, 14:15

Chiar dacă relaţia cu Cristi Mitrea, tată copilului ei, s-a încheiat, Andreea Mantea se simte în continuare răsfăţată şi are parte de un tratament special în fiecare seară, când ajunge acasă.

Bruneta s-a relaxat în pat, alături de animalele ei de companie, iar una din pisici a tors ce-a tors, până când a adormit direct pe burtica ei de gravidă. Mai mult, una din felina şi-a poziţionat una din lăbuţe pe burtica Andreei, dovadă că animalele pot simţi energia transmisă de prunc.

Andreea Mantea a fotografiat imediat momentul şi l-a împărtăşit cu prietenii virtuali, care au apreciat postarea cu peste mii de lile-uri, în doar câteva ore. 

„Ce burtică ai, nu îmi pot lua ochii de la ea”„Cât de frumoasă poţi fi! Sarcină uşoară şi tot binele din lume”, au comentat fanii brunetei. 

Andreea Mantea este o mare iubitoare de animale şi a adoptat, de-a lungul timpului, trei pisici şi patru câini. Peste două luni şi jumătate, ea va aduce pe lume primul ei copil, un băieţel, pe nume David.