EURO 2016 începe cu scandal: Primele bătăi între huligani VIDEO

Fanii englezi au provocat primul incident de la Euro 2016, s-au bătut cu localnicii.

RomaniaTV.net
10 iun. 2016, 09:33
EURO 2016 începe cu scandal: Primele bătăi între huligani VIDEO

Startul Campionatului European se va da în această seară. Franța și România vor deschide balul, începând cu ora 22:00. Suporterii naționalelor care vor participa la Euro 2016 au început deja să-și facă apariția în Franța. Odată cu ei au început și scandalurile între fani și localnici.

Primul astfel de scandal a avut loc, joi seara, între fanii englezi, veniți să-și susțină naționala la meciul cu Rusia, care va avea loc sâmbătă de la ora 22:00, și câțiva tineri din Marseille, locul unde se va disputa jocul dintre Anglia și Rusia. Bătaia dintre suporterii englezi și localnicii din Marseille a avut loc în jurul pub-urilor din centrul orașului. Poliția franceză a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene pentru a-i putea despărți pe scandalagii.

Conform martorilor, se pare că scandalul ar fi început de la fanii englezi, care, beți fiind, au început să cânte ”Isis unde ești”, lucru care i-a deranjat pe tinerii localnici aflați în centrul orașului. În urma scandalului, poliția franceză a făcut două arestări.