Lora a făcut anunţul: „Mă duce Ghenu la starea civilă”

Lora trăieşte o poveste frumoasă de dragoste cu managerul ei, Ionuţ Ghenu. Deşi recunoaşte că îi e teamă de o nouă oficializare a relaţiei, cântăreaţa se gândeşte cum ar vrea să fie momentul în care ea şi iubitul ei vor merge la starea civilă.

08 apr. 2017, 14:17
Lora a făcut anunţul: „Mă duce Ghenu la starea civilă”

După o căsătorie eşuată cu Dan Badea, Lora a întâlnit din nou dragostea. Vedeta este mai îngrăgostită ca niciodată şi deşi îi e teamă de un nou mariaj, aceasta se visează o mămică deja.

„M-a cerut. Ceva de genul. Cererea oficială a fost făcută, acesta tot inel de logodnă e. (…) E o chestie pe care aşa o simt, că voi avea băieţel. Aş fi o mamă de fată foarte bună, dar eu o să cresc un bărbat adevărat. (…) Îmi doresc să mă mărit, dar mi-e frică. Mă trezeşte Ghenu într-o dimineaţă, pune asta pe tine, mă duce la un notar, o floriciă, un oreu, starea civilă, aşa aş vrea. Apoi să mergem la o pizza”, a spus Lora, potrivit cancan.ro.

Lora şi-a schimbat total look-ul, revenind la nuanţa de păr de dinainte de a deveni celebră. Artista a mărturisit că reprezintă o reîntoarcere la începuturi şi că dacă ar putea da timpul înapoi nu s-ar căsători cu Dan Badea. „Brunet – e de fapt o reîntoarcere la cum eram înainte. Nu te căsători că nu e el (n.r. dacă ar fi să-şi transmită un mesaj ea). Noi cred că simţim foarte multe lucruri. Simţi că ceva nu e ok, dar nu poţi să nu-ţi dai seama. Lora s-a îndrăgostit de Ionuţ. Pe Lora nu o mai doare stomacul. Poate doar uneori de la atâţia fluturi. Important este să ne găsim echilibrul”, a declarat Lora.

Citeşte şi Delia, replici TĂIOASE cu Lora. De la ce a pornit ISTERIA