MINODORA a mers sa-si faca analizele dupa MOARTEA DENISEI. Rezultatele primite: dezastruoase. I-a cazut parul si a slabit 20 de kg

Mindora a slăbit 20 de kilograme, după ce a făcut operație de micșorare a stomacului, dar mărturiseşte că a trecut prin momente grele. Cântăreaţa a avut un șoc când a aflat că e la un pas de diabet.

RomaniaTV.net
29 oct. 2017, 09:06
MINODORA a mers sa-si faca analizele dupa MOARTEA DENISEI. Rezultatele primite: dezastruoase. I-a cazut parul si a slabit 20 de kg

Când Minodora și-a făcut analizele, doctorii au descoperit că glicemia ei era la limită. Cântăreața și-a refăcut analize, iar acum acestea au ieșit bune, deşi recunoaşte că rezultatele dezastruoase din primul set de analize au speriat-o.

”Eu nu mă vait. Dacă mă vait, mă vait acasă. Când mi s-a recoltat analizele pentru această operație, glicemia mea era la limită. Dar la noi în familie toată lumea are diabet. Mi-a căzut părul… Acum au ieșit bine analizele”, a declarat Minodora la ”Agenția VIP”, scrie spynews.ro.

A slăbit 20 de kilograme după operația de micșorare a stomacului

„Mai am de slăbit 6-7 kilograme și e de ajuns. Am dat jos cam 20 de kilograme. Mă simt foarte bine. am avut la un moment dat niște carențe vis a vis de vitamine, dar s-au reglementat. Eu cred că așa mâncam și înainte, puțin și des, dar înainte asimilam. Chiar puțin mănânc acum. Doctorul mi-a spus că mănânc prea des”, a spus Minodora, în urmă cu câteva zile.