ŞOCANT. Au violat-o până a murit. Doi români sunt acuzaţi că au răpit si violat o tânară poloneză

Nicolae Docheriu si Marian Tanasie au fost condamnati la 20 de ani de inchisoare pentru ca au violat o tanara poloneza in varsta de 24 de ani intr-o baraca in padurea din Castel Fusano, Italia.

RomaniaTV.net
28 iun. 2017, 09:29
ŞOCANT. Au violat-o până a murit. Doi români sunt acuzaţi că au răpit si violat o tânară poloneză

Natalia Gregorczyk a fost abordata de cei doi romani intr-o statie de autobuz din Italia, scrie gazetaromaneasca.com. Acestia dus-o cu forta pe tanara de 24 de ani la „locuinta” lor, o baraca mizerabila construita din resturi in padurea din Castel Fusano unde au violat-o fara mila in repetate randuri.

Citeste şi Trei români, condamnaţi la ani grei de închisoare pentru comiterea unei crime la comandă în Italia

Fata a fost sechestrata si violata o zi intreaga de catre cei doi romani.

Cei doi inculpati – potrivit reconstituirii procuraturii – au violat-o pe rand fara mila. Dupa o zi intreaga de violente brutale, femeia a fugit datorita unei incaierari intre cei doi romani.

Citeste şi Violatorul fetei de 19 ani doar ce fusese eliberat din închisoare, unde a stat închis tot pentru viol

Natalia a fost ajutata de proprietarii unei pizzerii care, vazand-o in suferinta, au ajutat-o sa se adreseze fortelor de ordine si sa declare atrocitatile suferite. 

Ea a murit la scurt timp dupa ce a fost agresata de catre cei doi romani. La inceputul acestei luni, judecatorii italieni i-au condamnat la 20 de ani de inchisoare pe violatori.