Un tânăr de 21 de ani s-a aruncat de la etajul 2 al Spitalului Judeţean Ploieşti

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, internat la secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Ploieşti, s-a aruncat de la etajul 2 al clădirii. Se pare că baiatul fusese internat în urma unei alte tentative de suicid. 

14 mai 2016, 15:05
Un tânăr de 21 de ani s-a aruncat de la etajul 2 al Spitalului Judeţean Ploieşti

Potrivit primelor informații, tânărul a supraviețuit după s-a aruncat de la etaj și se află în continuare la spital, unde primește îngrijiri medicale.

Băiatul nu este la prima tentativă de sinucidere. În urmă cu două zile, acesta a fost adus la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate în regiunea cervicală, răni pe care și le-a provocat singur. Omul a fost operat, iar ieri a fost dus la Secția de Psihiatrie, unde i s-au prescris mai multe sedative. Pentru că era agitat a fost chiar legat de pat, la mâini și la picioare, spun surse din spital. Numai că în această dimineață a reușit să scape și se bănuiește că s-a aruncat de la etaj. Imediat, la fața locului au ajuns medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe. Leziunile provocate prin cădere nu îi pun tânărului viața în pericol. Se pare că s-ar fi ales cu o fractură la bazin, a fost intubat și se află acum la Secția de Terapie Intensivă, sub observație.

Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili cum anume s-a petrecut incidentul.