14 actori celebri, în IPOSTAZE ORGASMICE pentru promovarea unui nou film FOTO

"Nymphomaniac", cel mai recent film al regizorului Lars von Trier, este promovat prin 14 postere erotice care înfăţişează personajele cheie ale producţiei, în ipostaze orgasmice. Uma Thurman, Charlotte Gainsbourg, Jamie Bell sau Shia LaBeouf sunt o parte dintre actorii care au mimat o scenă de orgasm pentru posterele inedite.

17 oct. 2013, 18:22

Nymphomaniac va avea premiera oficială în data de 25 decembrie, la Copenhaga. Producţia cinematografică spune povestea unei femei, Joe, găsită bătută pe o alee de un bărbat şarmant care o duce acasă la el. Acolo o îngrijeşte şi îi ascultă povestea de viaţă, din adolescenţă până la 50 de ani.

Proiectul a fost gândit sub forma a două lungmetraje şi îi are în distribuţie pe Charlotte Gainsbourg, Jamie Bell, Shia LaBeouf, Uma Thurman, Stellan Skarsgard, Willem Dafoe, Udo Kier, Stacy Martin şi alţii.

Nymphomaniac este produs de Zentropa Entertainments, compania lui Lars von Trier şi va fi distribuit în România de Independenţa Film, la începutul lui 2014.

Lars Von Trier, un regizor care adoră să provoace şi care a fost declarat persona non grata la Festivalul de Film de la Cannes din 2011, după ce a declarat în glumă că îl simpatizează pe Hitler, a distribuit-o pe actriţa Charlotte Gainsbourg în rolul principal feminin în noua sa peliculă, în timp ce rolul principal masculin a fost acordat unui actor în plină ascensiune la Hollywood, Shia LaBeouf.

Născut pe 30 aprilie 1956, în Danemarca, Lars von Trier este unul din regizorii ale căror creaţii au influenţat semnificativ cinematografia europeană şi mondială.

Lars von Trier a lansat nouă din filmele sale la Cannes, unde a câştigat Palme d’Or pentru „Dansând cu noaptea/ Dancer in the Dark” (2000) şi marele premiu al juriului pentru „Abisul sufletului/ Breaking the Waves”, în 1996.