18 persoane aduse la audieri într-un dosar de trafic de droguri

Un număr de 18 persoane au fost aduse joi la sediul din Deva al DIICOT Hunedoara pentru audieri într-un dosar care face referire la traficul de droguri de risc şi de mare risc, cazul fiind instrumentat de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT.

19 apr. 2018, 14:32
18 persoane aduse la audieri într-un dosar de trafic de droguri

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Hunedoara şi procurorii DIICOT Hunedoara au efectuat joi trei percheziţii în locuinţele unor tineri din municipiul Petroşani, bănuiţi că ar fi vândut cannabis şi cocaină către diverşi consumatori.

„Din cercetări, a rezultat faptul că unul dintre tinerii vizaţi ar fi vândut, pe raza municipiilor Petroşani şi Vulcan, droguri de risc şi mare risc (cannabis şi cocaină), atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, remis AGERPRES.

La sediul DIICOT Hunedoara au fost aduse pentru audieri 18 persoane, urmând ca la finalul acestora să fie luate măsurile legale care se impun.