4 lucruri pe care să le eviţi în prima lună de căsnicie

În prima lună de căsnicie, ar trebui să te concentrezi pe lucrurile cărora nu le-ai oferit prea mare atenţie şi pe cele pe care ar trebui să le eviţi.

06 oct. 2015, 10:22
4 lucruri pe care să le eviţi în prima lună de căsnicie

Aşadar, în timp ce te bucuri de actualul soţ, iată 4 lucruri şi activităţi pe care nu ar trebui să le faci până în a doua sau a treia lună de la căsătorie.

1. Evită petrecerile şi întâlnirile de familie

„Poate fi tentant să te distrezi tot timpul, mai ales după ce te-ai căsătorit!”, spune Esther Boykinterapeut de familie şi antrenor de relaţii„Dar este important pentru cupluri să afle care sunt legăturile cărora trebuie să le acorde atenţie într-un mariaj, şi mai ales unde trebuie să fie locul familiei şi prietenilor”, adaugă aceasta. „În vreme ce este important să construieşti un sistem al familiei şi prietenilor, cine va acorda atenţie relaţiei de cuplu? Încearcă să îţi pui partenerul pe primul plan”, recomandă expertul. „Găsiţi metode prin care să fiţi împreună şi să călătoriţi prin viaţă. Veţi avea suficient timp pentru cinele cu familia şi nopţile cu jocuri în cuplu în anii ce vin.”

2. Evitaţi să vă faceţi bagajele şi să vă mutaţi

Mutatul este o acţiune stresantă şi solicitantă. Amânaţi mutatul pentru a doua sau poate chiar a treia lună de căsnicie şi „bucuraţi-vă unul de altul, de relaxare şi de luna de miere”, spune Sari Cooper, terapeut de cuplu şi sexolog. „Fiecare pas trebuie făcut la vremea sa. Evitaţi să faceţi noi acte şi să vă luaţi o nouă casă, cel puţin pentru câteva luni de la căsătorie”, mai adaugă aceasta. 

Citeşte mai mult pe feminis.ro.