4 motive pentru care bărbaţii care înşală nu-şi părăsesc partenerele

Toată lumea vrea o relație fericită și de lungă durată. Toată lumea vrea să întâlnească pe cineva alături de care să-și petreacă restul vieții și să construiască împreună o familie frumoasă.

18 feb. 2018, 09:48
4 motive pentru care bărbaţii care înşală nu-şi părăsesc partenerele

De cele mai multe ori, bărbații care își înșală partenerele nu se despart de acestea. Știi de ce?

Iată care sunt motivele pentru care bărbații nu-și părăsesc iubitele chiar dacă le înșală:

1. O mică vacanță. 

Vor să iasă din rutină și să se odihnească puțin, să se detașeze de familie pentru o perioadă. Acesta este cel ma comun motiv pentru care bărbații aleg s-și înșele partenerele, însă nu vor să le părăsească, doar să se odihnească puțin.

2. Divorțul dureros. 

Este mai ușor pentru bărbați să trăiască o viață dublă pentru că au iubirea și stabilitatea familiei și, în același timp, pasiunea de la cealaltă femeie din viața lor. Bărbații nu vor să divorțeze pentru că noua viață pe care ar avea-o nu le-ar oferi avantajele pe care familia le oferă.

3. Dragostea pentru soție

Poate că sună ciudat, însă un bărbat nu își părăsește familia pentru că încă are sentimente pentru soție, ci pentru că nu vrea să o rănească și nu vrea să trăiască fără ea.  Totuși, întrebarea este:  de ce mai are nevoie de o amantă dacă își iubește soția?

4. Copiii. 

În majoritatea cazurilor, bărbații care își înșală soțiile nu le părăsesc pentru că au copii. Bărbații înțeleg că le trebuie și dragostea unui tată și pentru că îi iubesc mai mult decât orice pe lume pentru a divorța. Totuși, acest lucru nu este deloc un motiv pentru infidelitatea lor.