5 atingeri magice cu care poţi obţine tot ce-ţi doreşti de la el. Nu va putea să te refuze

Există anumite gesturi care te ajută să obţii multe în viaţă.

24 mart. 2018, 15:05
5 atingeri magice cu care poţi obţine tot ce-ţi doreşti de la el. Nu va putea să te refuze

Contactul tactil – este o metodă sigură de a obține tot ce-ţi doreşti, sau atunci când vrei să-ţi ceri iertare şi ajutor. Numeroase cercetări arată că gesturile pot exprima o varietate mare de emoții – dragoste sau furie, simpatie sau aprobare. Și acționează mult mai rapid decât cuvintele – la nivel instinctiv, mai ales la bărbați, care după natura lor sunt mai puțin vorbăreți decât femeile.

Când vrei să-ţi ceri iertare: Gestul: așează-te lângă el şi atunci când îi spui fraza magică “iartă-mă..” pune-i mâna pe genunchi şi strânge-l ușor. Ce se întâmplă? În timp ce este furios, atingerea pe obraz sau mână e prea intimă pentru el: le va accepta cu agresivitate sau iritare. Genunchiul e o zonă neutră. În plus, atingerea genunchiului presupune să te apleci şi să întinzi mâna. Această poziție subconștient o va accepta ca pe un semn de supunere. Iar în combinație cu cuvintele, îi dai de înțeles că-ţi pare sincer rău şi promiți că acest lucru nu se va repeta.

Când vrei să-i ceri ajutor: Gestul: Dacă ai nevoie de atenție, compasiune și ajutor – întinde mâinile spre el cu palmele în sus, astfel încât el să le acopere cu mâinile sale. Ce se întâmplă? Această mișcare este citită de subconștientul său ca o căutare a protecției. Palmele în sus – ceri ajutor. Bărbatul va interpreta inconștient aceasta ca o rugăminte de protecție și îşi va simți puterea. Aflându-se într-o poziție dominantă, neapărat va dori să te ajute și să aibă grijă de tine.

Dacă a apărut un conflict: Gestul: În acest caz nu aștepta până când va “fierbe” (în această stare orice gest îl va interpreta ca un gest de agresiune). Atinge-l de umăr. Mișcarea trebuie să fie clară, fermă și nici într-un caz timidă. Oprește-ţi mâna pe umăr câteva secunde, apoi ia-o într-o parte. Prin aceasta apeși butonul „pauză“ în capul lui. Ce se întâmplă? Umărul – este una din părțile corpului cele mai protejate, acoperită cu mușchi și mai puțin sensibilă în comparație cu locurile mai vulnerabile, cum ar fi faţa sau a gâtul. O mână puternică aduce cu sine energie și atrage atenția.

Când vrei să-l convingi să facă ceva ce nu vrea: Gestul: Ia-i mâinile în palme astfel ca acestea să fie în partea de jos. Apoi unește-le în poziția de “rugăciune”. Ce se întâmplă? Mâinile împreunate astfel – sunt un gest de convingere, care este utilizat deseori de politicieni şi oamenii de afaceri. Adăugând contactul fizic şi faptul că palmele tale se află deasupra tu de parcă i-ai spune subconștientului: “În această situație eu sunt dominatoare”. În rezultat, cuvintele tale susținute de mijloacele non-verbale de control, vor fi și mai convingătoare.

Când vrei să-i faci un compliment: Vrei să-i spui cât este de încântător, unic, viril, senzual și iubit? Nu ai nevoie de multe cuvinte, doar dă-i o palmă peste fese. Ce se întâmplă? Pentru bărbați o palmă pe partea moale – este o metodă non-verbală de a-i spune că e “super”. Cu acest gest îţi vei exprima admirația şi sprijinul, scrie relatii.net.