5 motive pentru care ai fost singur de Sfântul Valentin sau Dragobete

Sfantul Valentin si Dragobetele au trecut, iar daca tu esti tot singur ar trebui sa te intrebi care este motivul. Expertul in terapie de cuplu Angela Nutu iti spune ce sa faci ca sa nu mai fii singur si sa ai o relatie fericita. 

RomaniaTV.net
24 feb. 2017, 21:19
5 motive pentru care ai fost singur de Sfântul Valentin sau Dragobete
  1. Esti prea pretentios/a?
  2. Specialistul afirma ca o relatie presupune o investitie mare de timp, energie si emotii. In timp, dupa ce trecem prin mai multe relatii, devine parca tot mai dificil sa gasesti o persoana careia sa ii oferi toate acestea cu inima deschisa. Ca solutie, iti propun sa iti faci o lista in care sa notezi toate calitatile, valorile, principiile de viata esentiale pe care ai vrea sa le aiba partenerul de viata. Daca nu stii inca ce vrei, poti sa-ti folosesti fostul partener de viata ca model – pozitiv sau negativ. Noteaza tot ce ti-a placut la el si ce nu, si in timpul asta stiu ca iti vor mai veni idei. In al doilea rand, ai putea sa notezi tot ceea ce stii ca vrei sa nu fie, sa aiba aiba sau sa faca viitorul tau partener! Am remarcat ca, de multe ori, ne e mai usor sa stim ce nu vrem decat ce vrem”, considera Angela Nutu, vicepresedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.

    Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

    http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/casnicie-cuplu/5-motive-pentru-care-ai-fost-singur-de-sfantul-valentin-sau-dragobete/