Cinci vise pe care să nu le ignori niciodată. Înţelege-le mesajele ascunse

Cu siguranţă ai unul sau mai multe vise care ţi-au rămas întipărite în minte după mulţi ani. Indiferent dacă a fost un coşmar sau un vis foarte frumos, dacă te-au impresionat lucrurile ciudate şi aparent fără explicaţie sau şocante, astfel de vise nu trebuie ignorate niciodată.

28 ian. 2017, 06:17
Cinci vise pe care să nu le ignori niciodată. Înţelege-le mesajele ascunse

Semnificaţia lor este profundă şi te ajută să te înţelegi mai bine pe tine sau lumea din jurul tău, fie că este văzută sau chiar nevăzută, scrie tasta.ro.

Iată câteva vise pe care să nu le ignori niciodată şi pe care să încerci să le înţelegi:

1. Visele cu animale

Preoţii antici considerau animalele drept mesageri spirituali, iar apariţia lor în vise avea o semnificaţie specială. În funcţie de animalul visat şi de ipostaza în care te aflai, trebuie să înţelegi un astfel de vis ca pe un mesaj. Visele în care eşti urmărită sau atacată de un animal reprezintă propriile tale temeri, care te ţin în loc şi care îţi opresc evoluţia.

2. Visele cu cifre şi simboluri

Cele mai neobişnuite vise sunt cele în care „vezi” simboluri sau cifre. Încearcă să le reţii, să le desenezi sau să le notezi pe un carneţel. Chiar dacă acum nu îţi spun nimic, poate că în viitor semnificaţia lor va fi ca o adevărată revelaţie pentru tine!

3. Visele cu sentimente puternice

Unele vise par atât de reale, iar emoţiile trăite în timpul lor sunt atât de intense încât pot lăsa o impresie foarte puternică chiar şi la multe ore după ce te-ai trezit. Astfel de emoţii nu trebuie ignorate, indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Ele sunt menite să îţi arate un drum, o cale sau să îţi ofere indicii extrem de importante. Un exemplu deja celebru este cel al scriitoarei Stephenie Meyer, care susţine că a avut un vis neobişnuit despre un vampir îndrăgostit de o tânără. Rezultatul este seria Twilight, un succes la nivel mondial.

4. Visele care se repetă

Visele care se repetă sau cele în care un obiect, animal, personaj sau loc apar frecvent pot avea o semnificaţie importantă pentru tine. Notează-ţi într-un carneţel care sunt elementele care îţi apar des în vise. Meditează apoi, când eşti perfect relaxată, la ceea ce înseamnă pentru tine. Vei putea avea o adevărată revelaţie!

5. Călătoriile din vise

Un vis în care faci o călătorie, un drum special, care are o importanţă majoră pentru tine, poate ascunde mesaje care îţi vor fi de un real ajutor în viaţa reală. Astfel de vise reprezintă drumul tău în viaţă, etapele prin care trebuie să treci şi evoluţia ta. Aminteşte-ţi personajele întâlnite pe drum, locurile pe care le-ai văzut sau ceea ce ţi-a stat în cale. Încearcă apoi să asociezi elementele din vis cu cele din viaţa reală, ca să-i pătrunzi semnificaţia.