Aniversare de coșmar pentru o tânără care a închiriat un apartament prin Airbnb. Ce a găsit în baie

O tânără din Canada a povestit pe Tik-Tok momentele de spaimă prin care a trecut. Ea a închiriat un apartament pe Airbnb, pentru petrecerea de ziua ei, dar distracția s-a transformat într-un coșmar.

26 apr. 2023, 20:26
Aniversare de coșmar pentru o tânără care a închiriat un apartament prin Airbnb. Ce a găsit în baie

Tânăra a închiriat un apartament pentru o petrecere de ziua ei, invitate fiind mai multe prietene. Totul părea în regulă, dar, nu după mult timp, au descoperit că în priza de la baie era, de fapt, o cameră ascunsă.

Citește și De la ce se ceartă cel mai des Șerban Pavlu cu soția sa: „Nu mă menajează niciodată!”

„S-a uitat la fiecare cap de duș, în toate ramele de tablouri, în mânerele ușilor, peste tot în casă, în căutarea unei camere și chiar a găsit una în baie”, a spus tânăra pe Tik-Tok. Puteți vedea în partea de sus aici nu este nimic, arată total normal”, a continuat ea. „Și apoi, dacă ne uităm la priza din partea de jos, uitați-vă la acea cameră mică!”, a punctat fata.

Citește și Cum arată noua parteneră de viață a lui Petru Mircea. Și-a refăcut viața, iar iubita lui seamănă izbitor cu Mădălina Manole

Speriate, fetele au alertat autoritățile. După ce au ajuns polițiștii, aceștia au găsit mai multe camere video, în toate camerele. Situația a devenit astfel mult mai tensionată și alarmantă. Oamenii legii au luat legătura cu proprietarul locuinței și au pornit o anchetă.