A devenit ANOREXICĂ după o partidă de sex neprotejat: Ajunsesem la 25 de KILOGRAME şi mâncam 13 calorii FOTO

O tânără din Marea Britanie a ajuns să fie anorexică după o noapte de sex. Astfel, ea a contactat o boală care a transformat-o într-o anorexică, ajungând să supravieţuiască cu doar 13 calorii pe zi. Mai mult, ea a fost la un pas de moarte când a ajuns să cântărească doar 25 de kilograme.

02 mai 2015, 08:59

Lydia Davies, o tânără de 23 de ani, a ajuns un schelet ambulant mâncând doar 13 calorii pe zi. În cea mai grea perioadă ea avea o greutate de 25 de kilograme, consumând doar câteva bucăţele de spanac sau sparanghel, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Voia să devină o FRUMUSEŢE şi a ajuns să mănânce un MĂR pe ZI. Cum arăta această tânără este şocant FOTO

Mai mult, din cauza anorexiei, ea a a devenit bulimică şi alcoolică, având nevoie de ani întregi să ajungă la o greutate normală, fiind de multe ori la un pas de moarte. Cu toate acestea, în prezent a trecut peste drama sa şi vrea să îi ajute şi pe cei care au probleme asemănătoare să facă la fel. Anorexia ei s-a declanşat în primul an de facultate, în 2010, după o noapte petrecută cu un bărbat, fără să se protejeze, care i-a transmis o infecţie rară.

Citeşte şi Povestea FEMEII traumatizate din cauza SÂNILOR PREA MARI: Am ajuns ANOREXICĂ FOTO

Erau moment când credeam că o să mor şi nu ştiam ce să fac, dar nu putem să ignor vocile care îmi spuneau să nu mănânc. Eram dezgustată de mine. Era a două oară când aveam relaţii intime cu un băiat, dar apoi mi-am urât corpul. Am început să mănânc sănătos, iar la sfârşitul primului an de facultate cineva mi-a spus că sunt slabă şi mi-a rămas în cap. M-am simţit bine şi am început să trăiesc doar cu suc dietetic. Apoi am început şi să beau în secret în cameră, poate şi două sticle de vin pe zi. Sper că oamenii să înveţe din întâmplările mele„, a declarat tânăra. În prezent, tânăra şi-a revenit şi locuieşte în Glasgow, alături de iubitul ei, Pablo, ducând o viaţă normală.