A fost vizitată ELENA UDREA de TRAIAN BĂSESCU în arest? Răspunsul Ruxandrei Dragomir VIDEO

Ruxandra Dragomir a declarat, marţi, la România TV, că Traian Băsescu nu a vizitat-o pe Elena Udrea în arestul Capitalei şi a reluat ideea că se aştepta ca fostul preşedinte să o susţină mai mult pe Udrea în urma denunţurilor depuse de aceasta. 

31 mart. 2015, 12:47
A fost vizitată ELENA UDREA de TRAIAN BĂSESCU în arest? Răspunsul Ruxandrei Dragomir VIDEO

ELENA UDREA va afla pe 2 apilie dacă scapă de arestul preventiv în dosarul „Gala Bute”. 

Ruxandra Dragomir, cea care o vizitează în fiecare zi de vineri pe Udrea în arest, a precizat, la România TV că, din câte ştie, Traian Băsescu nu a fost în vizită la Udrea. 

Din câte ştiu eu nu. Nu cred că a fost, cred ca ati fi fost primii care aţi fi aflat lucrul acesta”, a spus Dragomir.

Aceasta a adăugat că nu ştie nici dacă cei doi au vorbit la telefon. „Nu ştiu nici lucrul acesta, probabil că vă va spune Elena Udrea când va considera necesar. (…) Nu pot nici sa confirm, nici sa infirm lucrul acesta. Eu doar vă pot spune că pe mine mă sună”, a arătat Dragomir.

CITEŞTE ŞI Ruxandra Dragomir, reproş pentru Băsescu: Am sperat şi sper că poate face mai mult în privinţa Elenei Udrea

În plus, Ruxandra Dragomir a reiterat ideea că se aştepta ca Traian Băsescu să o sprijine mai mult pe Udrea.

„M-am asteptat inca de la inceput când Elena a facut acel denunt. În cazul in care denunturile facute de către Elena Udrea sunt adevărate, eu am sperat ca presedintele va interveni pe baza acelor denunturi. A sustinut-o suficient, pentru că întotdeauna preşedintele a declarat că Elena Udrea este un om cinstit, crede foarte mult in ea, că nu a luat bani in Gala Bute. Dar am sperat ca presedintele o va putea sustine in urma demersurilor pe care Elena le-a făcut„, a spus Dragomir.

Ruxandra Dragomir a precizat totodată că nu a vorbit niciodată cu Elena Udrea despre Traian Băsescu.