A început goana după rechizite. Vezi aici preţurile VIDEO

În mai puţin de o lună va suna primul clopoţel, iar părinţii şi elevii au intrat deja pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul an şcolar. Marile magazine vin în ajutorul lor cu oferte la rechizite pentru toate gusturile şi buzunarele.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 07:02
A început goana după rechizite. Vezi aici preţurile VIDEO

Cel mai ieftin ghiozdan costă 19 lei, este negru, simplu, numai bun pentru elevii claselor mai mari, pentru că se ştie că cei mici îşi doresc ghiozdane mai colorate şi cu personaje din desene animate, informează România TV.

La polul opus, cel mai scump ghiozdan, pentru părinţii cu posibiliţăţi financiare mai mari, costă nu mai puţin de 279 de lei. Cu acest ghiozdan copilul nu va mai resimţi greutatea rechizitelor şi a cărţilor pentru că este tip troler.

Pentru a nu rispi banii, cel mai bine ar fi ca goana după rechizite să înceapă după o discuţie cu învăţătorul-dirigintele, întrucât aceştia au anumite pretenţii la rechizite sau caiete.

Cele mai scumpe rechizite sunt cele cu personaje din desene animate. Acestea beneficiază de licenţe şi sunt de o calitate mai bună.