A mai murit o mare actriţă: S-a stins în braţele soţului său

Actriţa şi prezentatoarea Lynda Bellingham a pierdut lupta cu cancerul. Vedeta de origine canadiană a murit, ieri, în braţele soţului, după o perioadă lungă de suferinţă. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la colon în luna iulie a anului trecut, iar, ulterior, boala s-a extins  la plămâni şi la ficat. Lynda a luat însă decizia de a opri tratamentul împotriva cancerului, pentru că a considerat că nu mai are nicio şansă. 

20 oct. 2014, 10:31
A mai murit o mare actriţă: S-a stins în braţele soţului său

Lynda Bellingham avea 66 de ani şi este cunoscută cunoscută pentru rolul de mamă pe care l-a avut în reclamele de la Oxo TV, dar şi din show-ul Loose Women, difuzat între anii 2007 şi 2011. „Lynda a murit în pace, în braţele soţului ei, ieri, la un spital din Londra. Familia ei şi-a dorit să le mulţumească asistentelor medicale şi personal pentru îngrijirea lor extraordinară şi suportul acordat. Actriţă, scriitoare şi prezentatoare – până la sfârşit Lynda a fost un profesionist desăvârşit,”a declarat agentul ei, Sue Latimer, potrvit site-ului metro.co.uk.

Vedete care au murit mult prea devreme. Tragediile care au îndurerat milioane de fani

Lynda Bellingham a declarat, recent, într-o apariţie televizată că s-a aflat „într-un loc bun”, atunci când a luat decizia de opri tratamentul şi a spus că: „este esenţial să simţi că ai control asupra vieţii tale.” De asemenea, actriţa a transmis telespectatorilor un mesaj emoţionant: „Prinde-ţi tot, nu vă temeţi! Bucuraţi-vă de momentele în care puţeţi spune membrilor familiei voastre că îi iubiţi, de fiecare dată când aveţi ocazia.”

Lynda Bellingham a primit un premiu OBE în anul 2013 pentru munca de caritate, a scris o carte cu memoriile sal,  dar şi un roman şi este foarte cunoscută după rolul de mamă pe care l-a avut în reclamele  de la Oxo TV, dar şi din show-ul Loose Women  difuzat între anii 2007 şi 2011.