A murit Paul Popi, chitaristul trupei Roşu şi Negru. „Era sufletul petrecerilor după concerte”

Paul Popi, unul dintre artiștii legendarei trupe Roșu și Negru s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Chitarist și inginer de sunet , Paul Popi a murit din cauza unor probleme cardiace.

11 mai 2018, 14:14
A murit Paul Popi, chitaristul trupei Roşu şi Negru. „Era sufletul petrecerilor după concerte”

Moartea lui Paul Popi este deplânsă de foștii colegi de trupă și turnee, Florin Ionescu, Emanuel „Fisă ” Gheorghe”, Dorian Ciubuc ori Adrian Ordean pe care l-a legat o strânsă prietenie cu Paul Popi.

Am locuit în aceeași cameră, în turnee, 8 ani de zile. Ultima oară ne-am văzut acum o lună și ceva. Era slăbit, dar cu același simț al umorului. A avut o viață nebună, plină de evenimente…la fel a fost și moartea lui. Îmi pare nespus de rău, abia acum îmi dau seama că am pierdut un prieten adevărat, o prietenie sinceră„, a scris Adrian Ordean (Compact B, Schimbul 3) pe pagina sa de Facebook.

Și Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre vestea tristă. „Dumnezeu să-l ierte! Îmi pare teribil de rău, am fost o gașcă nebună, am colindat întreaga țară cu echipa poetului Lucian Avramescu. Paul era sufletul petrecerilor de după concerte„, își aduce aminte Gheorghe Gheorghiu.