A murit procurorul Sabin Mariş. Suferea de o boală incurabilă

Magistratul, care a deținut funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad între anii 2004-2008, s-a stins sâmbătă dimineața din cauza unei boli incurabile.

11 feb. 2017, 13:38
A murit procurorul Sabin Mariş. Suferea de o boală incurabilă

După ce anul trecut au murit procurorii George Vlai (martie) și Caius Ianotă (octombrie), acum s-a stins din viață procurorul Sabin Mariș, cel care ani de zile a deținut funcția de prim-procuror pe municipiu și județ. Magistratul se pensionase în anul 2008.

Sabin Mariș a murit sâmbătă, 11 februarie, la orele dimineții, acasă. Suferea de o boală incurabilă care în urmă cu puțin timp a recidivat. La sfârșitul anului trecut a fost operat pentru a doua oară, însă, din păcate, nu a mai putut fi salvat. 

Trupul neînsuflețit al lui Sabin Mariș a fost depus la Capela Kuki din Grădiște. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu pot participa la slujbele de priveghi care vor avea loc sâmbătă și duminică seara, începând de la ora 18.00. Slujba de înmormântare va avea loc luni, 13 februarie, la ora 14.00 la Capela Kuki, iar înhumarea e programată la ora 15.00, la cimitirul din Gai.