A murit sub ochii medicilor şi nimeni nu e vinovat, femeia a fost purtată între două spitale. Vezi care sunt rezultatele anchetei

Ancheta în cazul femeii de 39 de ani din Sibiu care a murit sub privirile medicilor după ce a fost plimbată între două spitale s-a sfârşit. Medicii au scăpat basma curată. Nu a existat nicio încălcare a principiilor etice, iar pacienta a plecat la un alt spital pe propria răspundere, arată ancheta.

RomaniaTV.net
23 ian. 2018, 15:46
A murit sub ochii medicilor şi nimeni nu e vinovat, femeia a fost purtată între două spitale. Vezi care sunt rezultatele anchetei

Ore în şir a aşteptat o pacientă la Urgenţe, la două spitale din oraş. Nu a mai apucat să fie salvată. Un tromboembolism pulmonar i-a adus sfârşitul.

„Nu au fost identificate încălcări ale principiilor etice în relația pacient –personal medical”, este concluzie anchetatorilor de la Spitalul Judeţean Sibiu, după ce o femeie a murit sub ochii medicilor.

„Am intrat si erau doua asistente. Au zbierat, au vorbit foarte urat … daca ne-a respins, m-am dus la fisier… nu mi-a dat nimic sa completez”, a declarat Paraschiva Ciorogar.

Deşi mama femeii spune că la Spitalul Judeţean nu a fost lăsată să completeze o fişă de internare, în raportul publicat, anchetatorii susţin că cele două au plecat spre Spitalul Militar în urma unui acord semnat pe proprie răspundere.