ACCIDENT cu şapte victime în Arad, după ce două autoturisme s-au ciocnit VIDEO

Şapte persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, după ce un microbuz în care se aflau opt pasageri şi un autoturism BMW s-au ciocnit pe DN 7, în dreptul localităţii Bârzava, judeţul Arad. Traficul a fost complet blocat în zona în care s-a produs accidentul şi a fost reluat după circa două ore.

RomaniaTV.net
13 ian. 2013, 07:15
ACCIDENT cu şapte victime în Arad, după ce două autoturisme s-au ciocnit VIDEO

Accidentul a avut loc în localitatea arădeană Bârzava, pe DN 7, şi au fost implicate un microbuz cu şapte pasageri plus şoferul şi un autoturism BMW în care erau cinci persoane, potrivit Mediafax. În urma accidentului, patru persoane din microbuz şi alte trei din BMW au fost rănite.

La faţa locului au ajuns echipe de descarcerare ale pompierilor şi echipaje SMURD. Mai multe persoane au fost prinse între fiarele contorsionate ale autovehiculelor.

Potrivit Purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţene Arad, Ovidiu Liber, persoanele rănite au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. De asemenea, el a precizat că a fost nevoie de intervenţia unui elicopter pentru a-l prelua pe unul dintre răniţi, care se afla în stare mai gravă. Acesta a fost dus la un spital din Timişoara.

Din primele cercetări, reiese că şoferul microbuzului a adormit la volan.

Traficul a fost complet blocat în zonă şi a fost reluat după aproximativ două ore.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, persoana rănită grav, care a fost preluată de un elicopter SMURD, a fost transportată la un spital din Timişoara.