ACCIDENT CUMPLIT în Neamţ. O femeie a murit, iar fiica şi soţul sunt în stare gravă la spital VIDEO

Un şofer beat a nenorocit o familie întreagă, într-o localitate din Neamţ. O femeie a murit, iar fiica ei şi soţul sunt în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită puternic din spate, fiind proiectată într-un stâlp, informează România TV.  Părinţii îşi luaseră fata de la aeroport şi mergeau spre casă.

27 sept. 2014, 10:55
ACCIDENT CUMPLIT în Neamţ. O femeie a murit, iar fiica şi soţul sunt în stare gravă la spital VIDEO

Accidentul a avut loc in apropiere de localitatea Dumbrava Roşie. Maşina in care se aflau cei doi părinţi şi fiica lor era condusă de un prieten de familie.

„Veneam de la Bacău. Deodată ne-am trezit că ne-a buşit din spate. 0,37 muscă 0,47 Maşina s-a răsucit şi ne-am trezit în stâlp, ce să facem”, a declarat şoferul din maşina lovită.

Accident rutier cu o autoutilitară şi un autoturism. Patru persoane, RĂNITE

Impactul a fost cumplit. Fata de 23 de ani şi tatăl ei au fost răniţi grav. Mama tinerei a murit la scurt timp după ce a fost dusă la spital. Şoferul care a provocat accidentul are 22 de ani.

„Acela care a intrat în noi a fugit. A fugit? A fugit, nu îl mai văd pe-aici”, a spus prietenul familiei.
 

Şoferul băut a fost prins de poliţie: avea 1,14 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. El e cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Părinţii abia îşi revăzuseră fiica de 23 de ani, pe care tocmai o luaseră de la aeroport.