Accident cumplit în Timiş. Un copil a murit, iar alte patru persoane au fost rănite

O fetiţă de şase ani a murit, iar alte patru persoane, printre care un alt copil, sunt răniţi, în urma unui accident rutier care a avut loc, vineri seară, în judeţul Timiş, între Buziaş şi Lugoj.

16 feb. 2018, 18:21
Accident cumplit în Timiş. Un copil a murit, iar alte patru persoane au fost rănite

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, un grav accident rutier a avut loc, vineri seară, pe DJ 592, după ce două maşini s-au izbit puternic, între oraşele Buziaş şi Lugoj.

„ISU Timiş intervine la un accident rutier, între 2 autoturisme, pe DJ592, la ieşirea din Buziaş spre Lugoj. Se intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, 2 autosanitare SMURD, o autospecială de transport victime multiple, 2 ofiţeri şi 22 de subofiţeri şi 3 ambulante SAJ”, transmite ISU Timiş.

În urma accidentului o fetiţă de şase ani a fost preluată de un echipaj medical, în stop cardio respirator, însă la scurt timp a fost declarat decesul ei.

Alte două persoane adulte şi un copil care se aflau în aceeaşi maşină în care se afla fetiţa au sufert răni şi au rămas încarcerate, la fel şi şoferul din cea de-a doua maşină implicată în accident.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.