Accident grav în judeţul Timiş. O femeie a murit pe loc

Un accident grav a avut loc miercuri seată, în judeţul Timiş. O femeie a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea a intrat în plin într-un TIR. În urma impactului puternic, o altă femeie care se afla pe scaunul din dreapta a fost grav rănită.

12 apr. 2017, 17:47
Accident grav în judeţul Timiş. O femeie a murit pe loc

Accidentul s-a petrecut pe drumul care leagă Margina de Coșava. Șoferița, în vârstă de 48 de ani, a intrat la un moment dat în depășirea unui autocamion fără să se asigure, spun polițiștii. A văzut însă în ultimul moment că din față circula un alt autotren al cărui șofer nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul, potrivit tion.ro. 

În urma impactului puternic, şoferiţa a murit pe loc, iar pasagera din dreapta a fost rănită grav. Ambele femei au rămas încarcerate.

„La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale, o ambulanță SMURD și una SAJ. Din păcate femeia de la volan era decedată, iar cealaltă persoană aflată în autoturism a fost predată echipajelor de ambulanță pentru a fi transportată la spital”, a spus Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Banat.

În urma impactului autoturismul a fost distrus, iar autotrenul a ajuns într-o râpă. Din fericire, șoferul acestuia a scăpat nevătămat.

Din cauza accidentului traficul a fost blocat complet.

Citeşte şi Accident feroviar grav. Autobasculantă lovită de un tren, o persoană a fost transportată la spital