Accident grav în Mureş. Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane au fost grav rănite UPDATE

Un accident grav a avut loc miercuri pe Drumul Național 15, în localitatea Dumbrăvioara. Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane, printre care şi un copil, au fost grav rănite. 

RomaniaTV.net
31 mai 2017, 10:04
Accident grav în Mureş. Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane au fost grav rănite UPDATE

UPDATE: Un bărbat în vârstă de 62 de ani, rănit în urma unui accident rutier produs în urma unei coliziuni frontale între două autoturisme, la ieşirea din localitatea Dumbrăvioara spre Reghin, judeţul Mureş, a murit. Patru femei şi un copil au ajuns la Spitalul din Târgu-Mureş. Traficul în zonă a fost reluat după mai multe ore.

Se pare că bărbatul care a murit este şoferul care a intrat pe sensul opus de mers.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Horea’ al județului Mureș a trimis la fața locului o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale de transport personal și victime multiple (ATPVM), câteva ambulanțe și grupa operativă.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș a precizat că unul dintre autoturisme a intrat brusc pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un alt autoturism, nefiind exclusă varianta unei probleme medicale survenită în cazul șoferului care a provocat accidentul.

Deocamdată nu au fost oferite informații cu privire la numărul exact de victime și starea răniților.

Citeşte şi Un autobuz de transport public din Târgu Mureş a luat foc