Accident GRAV în Suceava: Un autoturism, în care se aflau patru persoane, printre care şi doi copii, a fost lovit de tren

Patru persoane, între care doi copii, au ajuns, miercuri, la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de locomotiva unui tren local, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea suceveană Todireşti.

30 nov. 2016, 10:37
Accident GRAV în Suceava: Un autoturism, în care se aflau patru persoane, printre care şi doi copii, a fost lovit de tren

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, citat de Mediafax,  patru persoane, între care doi copii, aflate într-un autoturism, au fost rănite în urma unui accident produs în localitatea suceveană Todireşti, după ce locomotiva trenului Cacica-Suceava a lovit maşina la o trecere la nivel cu calea ferată.

Găleată a spus că în zonă s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Persoanele aflate în autoturism nu erau încarcerate, erau conştiente, iar la o primă evaluare s-a constatat că şoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cei doi copii au contuzii la cap, iar mama acestora a suferit o plagă tăiată în zona ochiului.

Găleată a spus că cei aproximativ 70 de călători aflaţi în trenul Cacica-Suceava nu au fost răniţi, iar circulaţia în zonă era blocată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a menţionat că toate cele patru persoane sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.