ACCIDENT GRAV la Constanţa, cinci răniţi VIDEO

Cinci persoane au fost rănite duminică, într-un accident rutier petrecut la ieşirea din municipiul Constanţa, după ce un autoturism al cărui şofer a dat cu spatele fără să se asigure a lovit o altă maşină care circula regulamentar, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

04 iun. 2017, 13:14
ACCIDENT GRAV la Constanţa, cinci răniţi VIDEO

Cinci răniţi într-un accident petrecut la ieşirea din municipiul Constanţa din cauza unui şofer care a dat cu spatele fără să se asigure. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, echipele medicale au fost solicitate să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 3, la ieşirea din Constanţa către Valul lui Traian, la faţa locului deplasându-se mai multe ambulanţe.

Conform poliţiştilor, şoferul unui autoturism Dacia a făcut o manevră de mers înapoi fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism Mercedes.

În accident, au fost răniţi cei doi conducători auto şi trei persoane pasagere în Mercedes, victimele suferind diverse traumatisme.

Cadrele medicale au transportat la spital şi un copil de un an şi opt luni aflat în Mercedes, care nu prezenta leziuni, dar care a fost dus totuşi pentru investigaţii.

Cei cinci răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şoferului Daciei pentru vătămare corporală din culpă.