Accident grav pe DN 6. Circulaţia rutieră a fost restricţionată

Traficul rutier a fost dirijat de agenţii de poliţie şi s-a desfăşurat pe un sens în sectorul dealului Balota al drumului naţional 6, unde s-a acţionat pentru repunerea pe roţi a unui autotren înmatriculat în Serbia răsturnat marţi seara într-o curbă.

21 oct. 2014, 17:05
Accident grav pe DN 6. Circulaţia rutieră a fost restricţionată

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat pentru AGERPRES că restricţiile de circulaţie vor dura până când respectivul autovehicul va putea fi deplasat într-o zonă de refugiu.

„La faţa locului se află o macara de mare tonaj a Secţiei de Drumuri Naţionale Drobeta Turnu Severin. Pe durata operaţiunii de ridicare a autotrenului traficul rutier va fi afectat pe două din cele trei benzi ale acestui sector”, a precizat Lohon.

Potrivit sursei citate, evenimentul, care nu s-a soldat cu victime omeneşti, s-a produs din cauza faptului că şoferul nu a adaptat viteza de deplasare. La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri care a acţionat pentru îndepărtarea de pe carosabil a combustibilului scurs din rezervorul autotrenului şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi, care a acordat îngrijiri medicale conducătorului auto.

Citeşte şi Accident pe Autostrada Soarelui. Traficul rutier, deviat după ce două TIR-uri s-au tamponat