Accident grav pe DN15. Un trailer cu autoturisme s-a ciocnit cu o maşină, o persoană a rămas încarcerată

O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident rutier petrecut joi seara, pe DN15 (E 60), în localitatea Cipău, în care au fost implicate un autotrailer care transporta autoturisme, o autoutilitară şi un autoturism.

08 mart. 2018, 18:41
Accident grav pe DN15. Un trailer cu autoturisme s-a ciocnit cu o maşină, o persoană a rămas încarcerată

O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident rutier petrecut joi seara, pe DN15 (E 60), în localitatea Cipău, în care au fost implicate un autotrailer care transporta autoturisme, o autoutilitară şi un autoturism. O persoană este foarte grav rănită, iar alte două sunt rănite grav.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Adrian Nicuşan, din primele informaţii se pare că accidentul s-a produs în urma unei coliziuni frontale între un autotrailer şi o altă maşină şi că, deocamdată, se ştie că există o persoană încarcerată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că, în urma impactului, mai multe autoturisme au căzut de pe trailer pe partea carosabilă, iar astfel au fost blocate ambele sensuri ale DN 15.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul IGPR, evenimentul s-a produs pe fondul adormirii la volan şi al pătrunderii pe contrasens.