Accident grav: Un poliţist a murit, iar un altul a fost grav rănit

Un polițist a murit iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă noapte pe DN 26, se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, AGERPRES, de Inspectoratul de Poliție al Județului Galați.

22 nov. 2015, 11:43
Accident grav: Un poliţist a murit, iar un altul a fost grav rănit

Potrivit comunicatului, o autospecială de poliție a fost acroșată de un autoturism, în timp ce se afla în misiune de patrulare pe DN 26, pe raza comunei Tulucești, județul Galați.

Cei doi polițiști au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din municipiul Galați. Unul dintre ei a suferit leziuni grave iar celălalt, în pofida eforturilor depuse de medici, și-a pierdut viața.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din specialiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, care efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, transmite condoleanțe familiei și colegilor polițistului Ionel Baben, în vârstă de 46 ani, din cadrul IPJ Galați, decedat în misiune în noaptea de sâmbătă spre duminică, și afirmă că este alături de agentul șef adjunct Dorin Chiper, în vârstă de 36 ani, rănit grav în aceeași misiune și aflat acum la Spitalul Județean Galați.