Accident în Timiş. Un şofer de 22 de ani a întors fără să se asigure. Patru oameni au ajuns la spital

Un accident grav s-a petrecut pe șoseaua care leagă Timișoara de Lugoj. Un șofer de 22 de ani, care conducea un Ford Fiesta de la Timișoara spre Lugoj, a întors autoturismul fără să se asigure. Fix în acel moment îl depășea o Dacie Logan, care l-a izbit din plin. Patru oameni au ajuns la spital, cu tot cu șoferul vinovat.

11 nov. 2017, 12:47

Accidentul s-a produs sâmbătă la prânz. În apropierea localității Remetea Mare, tânărul de 22 de ani a vrut să întoarcă, dar nu s-a mai uitat în oglindă. Chiar în acel moment îl depășea un bărbat de 28 de ani, cu o Dacie Logan. Coliziunea nu a mai putut fi evitată, iar șoferul vinovat a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea lui din mașină. Toți pasagerii din cele două autoturisme au avut nevoie de transport la spital, scrie libertatea.ro.

„Un bărbat de 22 de ani a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa pe aceeași direcție. Patru persoane au fost rănite și transportate la spital”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Șoferul vinovat este cel mai grav. Acesta se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pompierii de la ISU Banat spun că printre victime se află și o femeie. Ei s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofițer și nouă subofițeri și trei ambulanțe. Victimele au fost preluate conștiente, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ o oră.

Citeşte şi Accident în Bistriţa. O adolescentă, lovită de maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul s-a făcut nevăzut VIDEO