ACCIDENT în Vrancea. Un copil de 14 ani a căzut într-o râpă cu maşina furată de la părinţi

Miercuri dimineață, în jurul orei 5.00, un tânăr de 14 ani din Vidra a luat mașina părinților săi și a ajuns cu ea într-o râpă. Din fericire, a scăpat cu viață, dar are răni grave și este internat la Spitalul Județean din Focșani.

15 mart. 2017, 07:39

Daniel Andonie, un adolescent de 14 ani din Vidra, a trăit, în noaptea de marți spre miercuri, aventura vieții sale, care din păcate se putea încheia într-un mod tragic. Puștiul teribilist a luat mașina familiei, un Nissan, și a pornit la drum.

Lipsa de experiență la volan și, posibil, și viteza și-au spus cuvântul din plin, pentru că adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de mers la intrarea pe podul de la Tichiriș și a plonjat în gol de la o înălțime de aproape 10 metri. Puștiul a avut noroc, pentru că impactul i-ar fi putut fi fatal. Adolescentul a reușit să iasă pe picioarele sale din mașină. El nu a scăpat însă nevătămat. Pentru că acuza puternice dureri de spate și nu numai, adolescentul a fost transportat la spital pentru investigații medicale, potrivit jurnaldevrancea.ro.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și vor să afle exact ce s-a întâmplat și cum de a ajuns minorul să plece la plimbare cu mașina familiei. O anchetă în acest caz ar putea fi demarată și de inspectorii de la DGASPC Vrancea.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Arad. Un bărbat a intrat cu maşina într-un TIR