Accident ÎNGROZITOR între un BMW şi un Logan FOTO şi VIDEO

Un accident rutier grav s-a petrecut, luni seară, în Iaşi. Şoferul unui BMW a intrat în plin într-un Logan pe care l-a aruncat într-un stâlp.

02 iun. 2015, 06:23

Martorii au povestit ca şoferul bolidului circula cu viteză foarte mare. Tâ­nărul care se afla la volanul BMW-ului ar fi avut o viteza foarte mare la impact, spun martorii, şi depăşea celelalte autoturisme aflate în trafic atât pe stânga, cât şi pe dreapta.

„Eu mergeam pe banda din mijloc, spre Târgu Cucu, iar la un moment dat am observat că un BMW îmi face flash-uri în spate. El m-a depăşit pe banda din dreapta, chiar înainte cu puţin să ajungem în intersectie. El a trecut pe verde, iar cel cu Logan-ul a virat pe roşu. Dar sunt sigur că BMW-ul avea 120 km/h”, a spus un tânăr care a asistat la accidentul spectaculos, pentru ziaruldeiasi.ro.

În urma impactului deosebit de violent dintre cele două maşini, Logan-ul s-a răsturnat şi s-a izbit cu cupola de un stâlp de electricitate aflat pe marginea şoselei.

„Şoferul autoturismului a fost scos din interior cu mare greutate şi a leşinat. Cred ca era rănit cel mai grav. Mai erau doi în BMW, au fost şi ei transportaţi la spital, dar erau conştienţi”, a mai spus un martor.

Răniţii au fost transportaţi la spital de ambulanţe şi SMURD. Poliţiştii trebuie să cerceteze vinovaţia fiecăruia, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.