Accident MORTAL în Iaşi. Un bărbat a fost lovit de trei maşini pe o trecere de pietoni VIDEO

Un accident cumplit s-a produs la ieşirea din Iaşi miercuri seara. Un bărbat a fost lovit de trei maşini pe o trecere de pietoni în jurul orei 21:30.

RomaniaTV.net
03 sept. 2015, 07:45
Accident MORTAL în Iaşi. Un bărbat a fost lovit de trei maşini pe o trecere de pietoni VIDEO

Bărbatul care a fost lovit de maşini se angajase în traversarea străzii pe zebră dinspre Golden Platin spre Metro. El avea o sticlă de vin în mână. Şoferul autoutilitarei Volkswagen cu numere străine l-a lovit uşor, iar bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut. Speriat, bărbatul aflat la volan, de loc din Târgu Mureş, a oprit ca să vadă cât de tare s-a rănit pietonul. Şoferii din spate nu au înţeles de ce staţionează maşina şi au ocolit prin stânga, trecând peste victima întinsă pe asfalt. Ulterior, bărbatul a fost călcat de altă autoutilitară şi apoi de o Dacie, potrivit ZDI.

Citeşte şi ACCIDENTE GRAVE în care au fost implicate MICROBUZE: 10 MORŢI şi 93 de răniţi VIDEO

Bărbatul accidentat a fost resuscitat aproape o oră. Bărbatul a fost resuscitat de 3 echipaje medicale chemate la faţa locului două de la Ambulanţă şi unul de la SMURD. Se pare că bărbatul aflat la volanul autoutilitarei Volkswagen a fugit de la locul faptei. Pe jos la locul accidentului cumplit este o sticlă de vin spartă. E posibil să fi fost cumpărată de bărbatul accidentat.

Citeşte şi Accident cumplit în Dâmboviţa. O persoană a murit şi alte două au fost rănite VIDEO