Accident pe calea ferată. O maşină a fost lovită de un tren VIDEO

Un autoturism care s-a blocat pe calea ferată în zona localităţii Pojorâta a fost lovit de locomotiva trenului interregional Timişoara-Iaşi, în noaptea de joi spre vineri. Din fericire, şoferul nu era în maşină în momentul impactului. Trenul a avut o întârziere de 40 de minute până când zona a fost degajată.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 08:36
Accident pe calea ferată. O maşină a fost lovită de un tren VIDEO

Şoferul unei maşini a încercat să întoarcă neregulamentar autoturismul în pasajul căii ferate, între staţiile Pojorâta şi Valea Putnei, dar nu a reuşit, iar autoturismul a rămas blocat pe calea ferată.

Şeful Serviciului Poliţiei Transporturi Suceava, comisar şef Florin Catană, a explicat că şoferul autoturismul, înmatriculat în Germania, a ieşit din maşina care era blocată şi a încercat să caute o soluţie pentru tractarea autoturismului.

Între timp, maşina a fost lovită de locomotiva trenului interregio 1766 Timişoara-Iaşi şi a fost proiectată în lateral, autoturismul fiind avariat. Potrivit Mediafax, în urma incidentului, trenul a avut o întârziere de 40 de minute până când a fost degajată zona.

În acest caz, şoferul este cercetat penal pentru distrugere şi semnalizare falsă.

Citeşte şi: Maşină cu trei persoane lovită în plin de un tren. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte