Accident teribil în Tulcea. Trei tineri au intrat violent cu maşina într-un cap de pod VIDEO

Trei tineri din Tulcea au scăpat ca prin minune cu viaţă dintr-un cumplit accident rutier. Maşina în care se aflau s-a făcut bucăţi şi s-a împrăştiat pe zeci de metri după ce s-a izbit cu putere de un cap de pod. Toate cele trei persoane aflate în autoturism au fost aruncate afară prin parbriz şi geamuri.

RomaniaTV.net
03 mai 2015, 07:50
Accident teribil în Tulcea. Trei tineri au intrat violent cu maşina într-un cap de pod VIDEO

Accidentul a avut loc la ieşirea din Niculiţel, informează România TV. Trei tineri au făcut cascadoria vieţii lor după ce s-au rostogolit de mai multe ori cu maşina şi au ajuns într-un cap de pod.

„Mare noroc au avut, politraumatisme prin accident rutier, stabili hemodinamic, noi i-am stabilizat, mergem cu ei spre unitatea de primiri urgenţă a spitalului de urgenţă”, a declarat Nicolae Radu Sicinski, medic pe ambulanţă. 

Citeşte şi Accident rutier grav în Buşteni. Trei persoane au fost rănite

La volan se afla un tânăr de 22 de ani, fără experienţă în condus. Băiatul şi-a mai luat doi prieteni în maşină, la o plimbare prin zonă. A călcat însă prea tare pedala de acceleraţie, iar şoseaua era umedă. Într-o depăşire a pierdut controlul maşinii şi a urmat tragedia.

Din fericire cei trei tineri au zburat din maşină înainte ca aceasta să se facă praf. Nimeni nu a crezut că-i mai găseşte în viaţă.

„Accidentul s-a produs cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. În urma accidentului au rezultat 3 victime, tineri”, a delcarat Aurel Lefterache, comisar în cadrul Serviciului Politiei Rutiere Tulcea. 

Citeşte şi OPT MAŞINI, distruse de un ŞOFER BEAT: Nu vreau să mint, am băut două beri la 0.33 VIDEO

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cauzele producerii accidentului.