Accidentare horror în Premier League. Ryan Mason a fost la un pas de moarte VIDEO

Ryan Mason s-a dat cap în cap cu Gary Cahill, într-un duel pentru balon, în meciul Chelsea - Hull City (2-0), din etapa a 22-a, iar fotbalistul lui Hull a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă, rămânând întins pe gazon destul de mult timp după ciocnire.

23 ian. 2017, 07:00
Accidentare horror în Premier League. Ryan Mason a fost la un pas de moarte VIDEO

Era minutul 12 al partidei când Garry Cahill şi Ryan Mason s-au lovit cap în cap. Ryan Mason a primit îngrijiri chiar pe gazon, aproximativ nouă minute, înainte de a fi dus la ambulanţă. În cele din urmă, mijlocaşul englez de 25 de ani a fost scos de pe teren cu targa. Nu mai puţin de nouă persoane au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor: echipa medicală a lui Hull, dar şi personalul ambulanţei prezente la stadion.

Medicii au stabilit că Ryan Mason a suferit o fractură craniană, dar şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de urgenţă. După câteva ore bune, în care fanii au stat cu sufletul lşa gură, Hull City a dat un comunicat cât de cât liniştitor: „Clubul poate confirma că Ryan Mason a suferit o fractură de craniu în meciul cu Chelsea din această după-amiază. A fost dus la spitalul St. Mary’s şi a fost supus unei operaţii. Ryan se află într-o stare stabilă şi este de aşteptat să mai rămână în spital câteva zile„.