Accidente grave în Capitală: şase maşini implicate, trei victime

Şase maşini au fost avariate ca urmare a două accidente produse în ultimele ore în Bucureşti. Trei victime au ajuns la spital. Poliţistii au deschis anchete pentru pedepsirea vinovaţilor.

RomaniaTV.net
01 aug. 2018, 07:28
Accidente grave în Capitală: şase maşini implicate, trei victime

Primul accident a avut loc pe Şoseaua Olteniţei. Un conducator auto nu a acordat prioritate altui şofer şi s-au ciocnit. În urma impactului violent, cele două autoturisme au ricoşat în alte trei maşini parcate. La faţa locului au ajuns şi ambulanţele care le-au acordat îngrijiri medicale celor doi conducători auto şi i-au transportat la spital cu răni uşoare.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, iar şoferul găsit vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cel de-al doilea accident a avut loc pe Bulevardul Preciziei. Un pieton a încercat să traverseze strada neregulamentar şi a fost accidentat de şoferul unei maşini. Ambulanţa a fost chemată de urgenţă la faţa locului şi pietonul a fost transportat la spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale.