Accidente grave în judeţul Timiş, patru oameni au murit. Un bărbat şi o femeie au fost spulberaţi de pe marginea drumului

Patru oameni au murit în două accidente diferite în judeţul Timiş, în noaptea de joi spre vineri. În cazul primului accident, şoferul care a provocat tragedia consumase alcool. Una dintre victimele celui de-al doilea accident avea cinci copii.

27 oct. 2017, 07:13
Accidente grave în judeţul Timiş, patru oameni au murit. Un bărbat şi o femeie au fost spulberaţi de pe marginea drumului

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, la intrarea în Lugoj, dinspre Jabăr. Un şofer a lovit mortal un bărbat şi o femeie care se pare că circulau pe marginea şoselei pe aceeaşi bicicletă sau pe lângă ea.

Şoferul avea viteză mare şi ar fi frânat abia după impact. Urmele de frână măsoară aproximativ 200 de metri.

Poliţiştii l-au verificat pe şofer cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,15 mg la mie alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal Lugoj pentru recoltarea de probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

O vestă reflectorizantă a fost găsită la locul accidentului, semn că cei doi, bărbatul şi femeia, erau pregătiţi pentru a circula pe timp de noapte.

Citeşte şi: Val de accidente seara trecută, în România. O maşină a lovit o conductă de gaze, în Carei. Pieton, lovit pe zebră la Iaşi

Cele două trupuri neînsufleţite au fost preluate de medicii legişti din Lugoj.

De asemenea, al doilea accident a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Doi tineri s-au răsturnat cu maşina pe o distanţă de aproximativ 50 de metri, între localităţile Gottlob şi Tomnatic din judeţul Timiş.

Potrivit news.ro, şoferul a pierdut controlul volanului, a derapat, a părăsit şoseaua lovind malul unul şanţ peste care a sărit, apoi s-a rostogolit pe un teren agricol la 50 de metri distanţă de şosea.

În maşină se aflau şoferul de 36 de ani şi un bărbat de 36 de ani, cei doi murind pe loc.

A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a scoate cele două trupuri din fiarele maşinii zdrobite.

Unul dintre bărbaţii decedaţi, pasagerul, avea cinci copii, cel mai mic de doar un an, iar cel mare de 14 ani.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz şi printre primele informaţii pe care le-au aflat a fost că maşina nu era înmatriculată.