Accidente GRAVE în ţară. Mai multe persoane au fost rănite VIDEO

Mai multe accidente rutiere s-au produs, miercuri, în ţară. Mai multe persoane au fost rănite şi transportrate la spital.

03 ian. 2018, 13:06
Accidente GRAVE în ţară. Mai multe persoane au fost rănite VIDEO

Accident GRAV lângă București. Un accident grav a avut loc pe DN1, în Otopeni, sensul de mers spre Ploiești. În accident au fost implicate două autoturisme și din primele informații sunt patru persoane rănite, dintre care două au fost deja transportate la spitalele din București.

Accidentul s-ar fi produs din cauză că unul dintre șoferi nu a acordat prioritate la ieșirea dintr-o benzinărie. Două benzi de circulație au fost blocate pe DN1, circulația desfășurându-se cu dificultate, pe banda a III-a.

Grav accident pe centura oraşului Târgu Jiu. O maşină specială de trasport pesoane cu dializă s-a ciocnit frontal de un alt autotuirism. Cei doi şoferi au ajuns la spital. Din fericire în autospecială nu era niciun pacient.

Din primele informaţii, vinovat este şoferul autotismului care a derapat din cauza vitezei, a ajuns cu maşina pe contrasens, s-a răsucit şi s-a izbit frontal de autospecială. În urma impactului una dintre maşini a fost proiectată pe malul de protecţie al lacului de acumulare din zonă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Accident filmat de camere de supraveghere la Iaşi. Un bolid decapotabil a rupt un gard şi s-a oprit în peretele unei clădiri istorice.

Scena a avut loc chiar în centrul Iaşiului, la Casa Dosoftei, o clădire cunoscută în oraş. Maşina iese în viteză de pe carosabil şi spulberă un gard metalic de pe trotuar. Cursa în derivă se încheie în zidul Casei Dosoftei.

Potrivit martorilor, şoferul bolidului ar fi accelerat la semafor, dar a pierdut controlul maşinii. Pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de circulatie, politistii l-au amendat cu 850 de lei.

Citeşte şi Accident grav la ieşire din Avrig. Patru maşini au fost implicate, 15 răniţi FOTO UPDATE