Accidente teribile pe A1, doi oameni răniţi grav. O autoutilitară a intrat în marcajele rutiere, un TIR încărcat cu ulei s-a răsturnat

Accidente teribile pe autostrada A1. Doi oameni au fost grav răniţi după ce şoferul nu a observat că în faţă se executau lucrări şi s-a izbit puternic de marcajele rutiere. La intrarea în Piteşti un tir încărcat cu sticle de ulei s-a răsturnat pentru că şoferul a adormit la volan. Toată încărcătura s-a scurs pe carosabil.

27 iun. 2017, 15:57
Accidente teribile pe A1, doi oameni răniţi grav. O autoutilitară a intrat în marcajele rutiere, un TIR încărcat cu ulei s-a răsturnat

Şoferul unei autoutilitare nu a observat lucrările care se efectuează pe A1 şi a lovit panourile de semnalizare, apoi utilajul care făcea marcajele rutiere. În urma accidentului, două persoane, de 35 de ani şi una de 60 de ani, au fost rănite şi transportate de urgenţă la spital. Traficul a fost paralizat în zonă.

Un alt accident s-a petrecut, marţi, tot pe Autostrada A1, în dreptul oraşului Piteşti. Un TIR încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat după ce şoferul, un bărbat de 57 de ani, a adormit la volan. Mastodontul a dărâmat toate indicatoarele rutiere din zonă, apoi s-a răsturnat peste un parapet din beton. Sticlele cu ulei s-au spart, ia întregul conţinut s-a vărsat pe carosabil.

Poliţiştii au deschis dosare penale în ambele cazuri, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-au produs cele două accidente.