Accidentul în care au fost implicaţi 4 copii, filmat de un martor. Un băiat a murit pe loc VIDEO

Tragedie în Alba. O maşină în care se aflau patru copii a făcut o depăşire ilegală şi s-a izbit de un autoturism aflat în faţă. Copiii veneau de la o competiţie sportivă, unul dintre ei a murit pe loc. La volan se afla tatăl unuia dintre micuţi. Accidentul a fost filmat de un martor, vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoţional.

10 iun. 2017, 07:08
Accidentul în care au fost implicaţi 4 copii, filmat de un martor. Un băiat a murit pe loc VIDEO

O tragedie a avut loc pe DN 1. Patru copii se întorceau de la o competiţie de fotbal desfăşurată la Drobeta Turnu-Severin când maşina in care se aflau a depăşit pe linie continuă coloana din faţă şi a intrat într-un autoturism care a virat stânga.

„Am semnalizat cu 200 de metri înainte de a schimba direcţia de mers. Când am făcut stânga ăsta nu ştiu de unde a apărut şi m-a lovit”, a povestit soferul lovit.

Martorii au sunat imediat la 112, iar echipajele de intervenţie au ajuns în scurt timp la faţa locului.

Un copil a murit pe loc. Ceilalţi 3 copii răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Cei patru copii făceau parte din echipa de fotbal Luceafărul Cluj, iar maşina era condusă char de antrenorul lor. Cei patru se întorceau de la un turneu ce a avut loc la Turnu Severin.