Această mască facială este mai bună decât botoxul

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde din strălucire și din elasticitate. Astfel, apar ridurile, liniile fine, petele. Din fericire, există un tratament natural pe care îl poți face acasă și care îi redă luminozitatea și finețea.

RomaniaTV.net
05 mai 2016, 11:51
Această mască facială este mai bună decât botoxul

De ce îmbătrânește pielea

Specialiștii spun că aspectul îmbătrânit al tenului este cauzat de: radiațiile solare, fumatul (chiar și cel pasiv), poluarea, excesul de alcool, lipsa somnului și folosirea de produse cosmetice, cu ingrediente iritante (alcool, parfum etc.).

Vitaminele, esențiale pentru ten

Potrivit specialiștilor, pielea are nevoie de o dietă bogată în vitamine, mai ales în vitamina A și betacaroten, pe care morcovii le au din abundență. Antioxidanții din această mască de față ajută la atenuarea daunele cauzate pielii de radicalii liberi.

Mai mult, această mască hidratează pielea, reducând apariția ridurilor, eliminarea acneei și are proprietăți antiseptice, curățând pielea. Înainte de a utiliza acest tratament facial, îndepărtează impuritățile de pe ten.

Citeşte şi  Secretul unui ten tânăr şi frumos: masca antirid cu sfeclă roşie

De ce ingrediente ai nevoie

1 lingură amidon de porumb

5 linguri de suc de morcov, proaspăt stors

1 lingură smântână

Cum prepari masca

Dizolvă amidonul de porumb într-o jumătate de pahar de apă. Folosește apă la temperatura camerei pentru a omogeniza mai ușor ingredientele. Toarnă lichidul într-un vas mic, peste care varsă 100 ml de apă clocotită. Amestecă până se îngroașă și lasă-l să se răcească. Apoi, adaugă smântâna și sucul de morcovi. Combină ingredientele și aplică pasta pe față. Las-o să acționeze 30 de minute. La final, clătește cu apă caldă și hidratează tenul.

Sfaturi pentru a prepara masca

În cazul în care nu ai un storcător de fructe pentru a obține suc de morcov, răzuiește morcovii și strecoară printr-o sită, până obții suc.

Pentru ca această mască să aibă rezultatele scontate, folosește-o 3 zile consecutiv.

Vrei să ai un ten de invidiat în această vară? Prepară aceste măşti faciale uimitoare pentru reîntinerirea pielii.