Actriţa Maria Lupu Vasilescu are nevoie de ajutor pentru a supravieţui. Apelul disperat al colegilor ei de la teatru

Maria Lupu Vasilescu este actriță la Teatrul de Stat din Constanța. Aceasta suferă de anevrism și trebuie operată de urgență. Intervenția este foarte costisitoare, astfel că reprezentanții Teatrului de Stat din Constanța au făcut un apel disperat pe o rețea de socializare pentru cei care doresc să vină în ajutorul actriței.

12 feb. 2018, 08:08
Actriţa Maria Lupu Vasilescu are nevoie de ajutor pentru a supravieţui. Apelul disperat al colegilor ei de la teatru

„Un OM cu suflet mare, #colega noastră, actrița #Maria Lupu Vasilescu are nevoie de #ajutorul nostru! Ea se află internată în acest moment pentru un #anevrism care, în urma analizelor s-a descoperit că #nu poate fi operat clasic. Singura posibilitate este #embolizarea, iar aceasta nu se poate face decât la o clinică #privată.

Citeşte şi Anamaria Prodan, la un pas de MOARTE. Ce spun MEDICII

Costul unei asemenea #operații este de aproximativ 20.000 de euro. Locul în care se află situat #anevrismul nu permite o operație clasică, existând #riscuri foarte mari. Colectivul #TSC îi este alături în această situație critică, solicitând pe această cale sprijinul dumneavosatră! Cei care doresc să o ajute în aceste clipe grele, pot #dona în contul deschis la Banca ING – Filiala Constanța, cod IBAN RO22INGB0000999905977170, pentru MARIA VASILESCU. Vă mulțumim anticipat și îi dorim însănătoșire grabnică!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat Constanța.