ADEVĂRUL despre moartea actriţei Stela Popescu. Unde a fost găsită şi ce ţinea în braţe marea doamnă a scenei româneşti

Stela Popescu a incetat din viata, joia trecuta, in mod cu totul neasteptat! Apropiatii au gasit-o fara suflare, in casa ei din centrul Bucurestiului, tinand in brate ultimul ei trofeu, primit chiar cu o seara inainte!

30 nov. 2017, 11:47
ADEVĂRUL despre moartea actriţei Stela Popescu. Unde a fost găsită şi ce ţinea în braţe marea doamnă a scenei româneşti

In urma cu cateva zile, lumea artistica a fost zguduita de vestea ca Stela Popescu, actrita iubita de toti romani, a decedat, scrie wowbiz.ro.

„Nu se astepta nimeni la asa ceva, la vivacitatea ei, credeam ca doamna teatrului de revista va prinde suta de ani! Insa, Dumnezeu a vrut sa o ia la el mult mai devreme”, au spus, cu tristete, apropiatii vedetei.

Citeşte şi Arşinel a înlocuit-o pe Stela Popescu cu o altă actriţă. Vezi cu cine a plecat în Spania

Moartea marii artiste i-a luat prin surprindere si pe prietenii ei, care nu stiau ca Stela suferea de vreo boala care sa ii puna capat zilelor dintr-odata! „Avea diabet de ani de zile, dar il tinea sub control, nu era periculos! Nu exagera cu mancarurile grase si isi lua medicamentele in fiecare zi! In rest, nu a acuzat dureri mari sau boli cronice, dimpotriva, era sanatoasa si apta de munca! De altfel, era pe scena saptamanal si extrem de activa la evenimente”, au mai spus apropiatii.

Citeşte şi Cristina Stamate, condusă pe ultimul drum. Alexandru Arşinel: „A trăit în ultimii ani destul de singură”

Aceleasi surse sustin insa ca Stela Popescu parea linistita atunci cand a fost gasita moarta in casa!

„S-a vorbit ca ar fi cazut in vila ei, ca s-ar fi lovit la cap si tot felul de chestii de genul acesta! Ei bine, nu este deloc asa! Cand a fost gasita, avea acea seninatate specifica ei! Statea pe fotoliul din living, cu ultimul premiu primit chiar cu o seara inainte in mana”, au dezvaluit prietenii regretatei actrite.